LTC Naaldwijk Gemengd Eredivisie Team 2e Plaats.

Blue Sport & Workwear feliciteerd LTC Naaldwijk Gemengd Eredivisie Team met hun 2e plaats. Ze hebben dit siezoen in de kleding van Blue Sport & Workwear gespeeld en daar zijn wij erg trots op.

Zandvoort in eredivisie-finale veel te sterk voor LTC Naaldwijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 9 juni 2019 17:28

Foto: LTC Naaldwijk


Tennisvereniging LTC Naaldwijk is er zondag niet in geslaagd om voor het eerst in de historie Nederlands kampioen te worden. De Westlanders wonnen in de finale van de eredivisie voor mixteams maar één partij tegen Zandvoort, dat daarmee de titel prolongeert.

Naaldwijk kende een prima start met Richel Hogenkamp, die in de supertiebreak afrekende met Lesley Kerkhove en daarmee het eerste punt op het scorebord zette. Daar bleef het echter bij. De enkelpartijen van Michaëlla Krajicek, Jelle Sels en Sebastian Fanselow gingen allemaal verloren.

Zandvoort, dat als regerend kampioen ook organisator van de finale was, pakte vervolgens ook de damesdubbel, waarmee de titel binnen handbereik kwam. Niet veel later wonnen Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp in het herendubbel de eerste set tegen Sels en Fanselow en die bleek genoeg om het kampioenschap in de wacht te slepen.