‘s-Gravelandse Voetbaldagen een groot succes.

De afgelopen week hebben 140 kinderen een heerlijke voetbalweek beleefd tijdens de vierde editie van de ‘s-Gravelandse Voetbaldagen. Verdeeld over 12 groepen werkten de deelnemers drie dagen afwisselende trainingen af en op vrijdag werd de week afgesloten met een circuit met uiteenlopende spellen van onder meer ARNO SPLINTER SPORT EVENTS.

Nieuw dit jaar was de speciale looptraining op dinsdag en een keepersdag op donderdag. Elementen die goed in de smaak vielen. Net zoals alle tussendoortjes en lunches die gedurende deze week verzorgd werden door meer dan 20 ‘kantinemoeders’ en de bijna 1000 pannenkoeken die door Patrick en Petra Pieters zijn gebakken.

De deelnemers werden begeleid door in totaal meer dan 40 trainers. Daaronder, en daar zijn we bijzonder blij mee, veel A en B junioren. De wijze waarop zij deze week hebben meegewerkt, verdient een groot compliment.

De voetbalweek zijn voor een belangrijk deel mogelijk gemaakt door de sponsors van de ‘s-Gravelandse Voetbaldagen:

Veilinghuis van Spengen
Michiel Koudijs Makelaardij
AH Hilversumse Meent
Blue Sport & Workwear
Karvan Cevitam

Na de laatste activiteiten op vrijdag gingen de deelnemers naar huis met hun eigen sweater en shirt (voorzien van hun initialen), hun eigen trainingsbal, een oorkonde en een teamfoto.

IMG_8180 IMG_8189 IMG_8221 IMG_8361 IMG_8510